Vandaag heb ik een flesje speciaal bier weten te bemachtigen.

]Het betreft de Trappist Westvleteren.
Dit bier wordt zoals een trappist behoort te zijn gebrouwen door moniken in het klooster Sint-Sixtusabdij Westvleteren.

Om een kratje Westvleteren te bemachtigen bij de abdij dien je een telefoonnummer te bellen, je moet dan je kentekenplaat opgeven en je krijgt een datum en tijd te horen wanneer je één krat Westvleteren in de varianten Trappist Westvleteren Blond, Trappist Westvleteren 8 of Trappist Westvleteren 12 kunt ophalen. De beschikbaarheid van de variant ligt aan wat er op dat moment wordt gebrouwen.

Men kan maar éénmaal per kalendermaand met hetzelfde kenteken / telefoonnummer een krat bestellen en ophalen.

Ik ben benieuwd naar de smaak van dit bijzondere bier.

Fijne jaarwisseling iedereen![:en]Het betreft de Trappist Westvleteren.
Dit bier wordt zoals een trappist behoort te zijn gebrouwen door moniken in het klooster Sint-Sixtusabdij Westvleteren.

Om een kratje Westvleteren te bemachtigen bij de abdij dien je een telefoonnummer te bellen, je moet dan je kentekenplaat opgeven en je krijgt een datum en tijd te horen wanneer je één krat Westvleteren in de varianten Trappist Westvleteren Blond, Trappist Westvleteren 8 of Trappist Westvleteren 12 kunt ophalen. De beschikbaarheid van de variant ligt aan wat er op dat moment wordt gebrouwen.

Men kan maar éénmaal per kalendermaand met hetzelfde kenteken / telefoonnummer een krat bestellen en ophalen.

Ik ben benieuwd naar de smaak van dit bijzondere bier.

Fijne jaarwisseling iedereen!